Letölthető a Process Hacker legújabb kiadása

2012. július 08.
1.8061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elmúlt napok folyamán a Process Hacker fejlesztőcsapata bejelentette, hogy elkészült és letölthető a Process Hacker névre keresztelt alkalmazásuknak legújabb, immár 2.28-as verziószámra fejlődött kiadása.

A szóban forgó program egy a Microsoft Windows rendszerekhez írt ingyenes, nyílt forráskódú megoldás, ami képes kilistázni az operációs rendszeren éppen futó feladatokat, beleértve természetesen a rejtett taskokat és szálaikat, de emellett még a különféle hálózati kapcsolatokat, aktív modulokat és memória tartományokat is megjeleníti, illetve lehetővé teszi ezek manuális szerkesztését és kezelését is.

A Process Hacker most bemutatkozó 2.28-as verziója elsősorban hibajavítások eredményeként született meg, de ezek mellett a fejlesztőcsapat persze több frissített és új funkcióval is felvértezte. Az illetékesek a rendszerszálaknál előforduló fagyásokat, a megnyitott folyamatok kezelésénél, a "System Information" modulnál, illetve az ellenőrzési státusznál felbukkanó bugokat sikeresen megszüntették, ezzel gyakorlatilag az eddig felfedezett összes hibát megszüntették.

Az újdonságok listáján köszönthetjük a frissen megjelent kereső mezőt, az átdolgozott Ctrl + A billentyűkombináció kezelést és megerősítési dialógust, valamint a frissített DotNetTools, ToolStatus, ExtendedTools és Updater plugineket. A Process Hacker most bejelentett 2.28-as kiadásának telepíthető és hordozható verziói már letölthetőek az alábbi linkeken keresztül, a program további képességeiről és sajátosságairól pedig a hivatalos honlapon olvashatunk.

Letölthető a Process Hacker legújabb kiadása - 2. kép


Letölthető a Process Hacker legújabb kiadása - 3. kép


Letölthető a Process Hacker legújabb kiadása - 4. kép

A Process Hacker 2.28 telepítő letöltése (1,7 MB).
A hordozható Process Hacker 2.28 letöltése (2,1 MB).
A Process Hacker honlapja.
3 hozzászólás

Vendég

8 éve, 9 hónapja és 15 napja

Xelosz írta:
Imádom az ilyen progikat szedem is le
Én is, így lesz használható a Windows.

válasz erre

Vendég

8 éve, 9 hónapja és 15 napja

Nem rossz, folyamatosan használom is.

válasz erre

Xelosz

8 éve, 9 hónapja és 15 napja

Imádom az ilyen progikat szedem is le

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljarDAVE profilja