Letölthető a Process Hacker legfrissebb kiadása

2013. január 16.
1.5981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elmúlt napok folyamán a PC-s alkalmazások tábora egy újabb friss verzióra lépett taggal gyarapodott, ugyanis a Process Hacker fejlesztőcsapata bejelentette, hogy elkészült és letölthető a népszerű programjuknak legfrissebb, immár 2.30-as számozással jelölt végleges kiadása.

Aki esetleg nem ismerné, a Process Hacker egy a Microsoft Windows rendszerekre kihegyezett ingyenes, nyílt forráskódú megoldás, ami képes kilistázni az operációs rendszeren éppen futó feladatokat, beleértve természetesen a rejtett taskokat és szálaikat, de emellett még a különféle hálózati kapcsolatokat, aktív modulokat és memória tartományokat is megjeleníti, illetve lehetővé teszi ezek manuális szerkesztését és kezelését is.

A jelek szerint a csapat az előző verzióval remek munkát végzett, ugyanis a changelog mindössze egyetlen javítási tételt tartalmaz, mégpedig az SSE2 támogatással nem rendelkező processzoroknál immár sikeresen felszámolták a program instabilitását okozó bugot.

Az újdonságok frontján többek között az elmenthető folyamat-prioritás, a frissített UserNotes beépülő, az új, ikonok láthatóságát szabályozó opció, valamint az újraaktivált 32 bites Windows 8 funkciók képviseltetik magukat. A Process Hacker most bemutatkozó 2.30-as verziója már letölthető az alábbi linkeken keresztül, és ahogy azt már megszokhattuk, a felhozatalban megtalálható a hagyományos telepítő, valamint a program portable variánsa is.

A Process Hacker 2.30 telepítőjének letöltése (1,8 MB).
A hordozható Process Hacker 2.30 letöltése (2,3 MB).
1 hozzászólás

badam10

7 éve, 7 hónapja és 23 napja

A második sor a cpu kihasználtságot jelenti százalékos arányban,jól sejtem?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljarDAVE profiljaGargameth profilja