Letölthető a PotPlayer legfrissebb kiadása

2013. március 22.
2.4611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A napokban elrajtolt Media Player Classic - Home Cinema után újabb friss verzióra lépett multimédiás alkalmazást köszönthetünk, mégpedig ezúttal a Daum csapatának jóvoltából, ugyanis bejelentették a PotPlayer programjuknak legfrissebb 1.5.36205-ös végleges kiadását, ami már természetesen a letöltési listákon is felbukkant.

Aki esetleg nem ismerné, a PotPlayer egy a Microsoft Windows operációs rendszerekre írt multimédiás szoftver, aminek fejlesztését a méltán népszerű - legalábbis ami a korábbi verziókat illeti - KMPlayer atyja kezdeményezte. A programot nemcsak az audio és videoanyagok lejátszásánál lehet munkára fogni, az ugyanis gond nélkül elboldogul a TV műsorokkal, de akár még a sérült AVI állományok lejátszása sem jelent számára nehézséget, ráadásul egyidejűleg akár ezer különböző filmanyagot is képes zökkenőmentesen lejátszani.

A végleges alakot öltött kiadás természetesen már átesett az elvárt hibavadászaton is, így például a csapat sikeresen leszámolt a chat problémákat, az egyes feliratok rendellenességeit, valamint a hibás AVI fájlok lejátszhatatlanságát eredményező bugokkal is.

A továbbfejlesztett funkciók listáján a javított UTF8 kezelés, a jobb A-B ismétlés, valamint a továbbcsiszolt SRT feliratkezelés képviselteti magát, míg az újdonságok felsorolásában például az FTP lejátszás, a navigációs sávon megjeleníthető video előnézeti kép, illetve a playlist nélküli könyvtárváltás fogadja a felhasználókat. A PotPlayer 1.5.36205 32 bites és 64 bites rendszerekre kihegyezett telepítői már letölthetőek az előbbi linkeken keresztül.
2 hozzászólás

Vendég

8 éve, 7 napja

vlc a legjobb

válasz erre

Vendég

8 éve, 7 napja

legjobb, legnagyobb tudasu lejatszo csak ezek a ferdeszemu keszitok, mindenfele logikus, esszeru felepitesest nelkuloztek a menu es a gyorsbillenytuk kiosztasanal, nem art alapjaitol ujrakonfiguralni.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljasony1515 profiljaXelosz profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljaWho Ha profiljaBvektor profiljamarco profilja