Letölthető a MediaCoder legfrissebb verziója

2013. május 24.
1.6831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A multimédiás segédprogramok tárháza a tegnapi napon újabb taggal gyarapodott, ugyanis a MediaCoder fejlesztőcsapata elkészítette a multimédiás állományok konvertálására kihegyezett, MediaCoder névre keresztelt alkalmazásuknak legfrissebb verzióját, ami a módosítások eredményeként immár a 0.8.22.5500-as verziószámmal lett ellátva.

A szóban forgó alkalmazás elsődlegesen a Microsoft Windows XP, 2003, Vista, Windows 7 és 8 operációs rendszerekkel képes együttműködni, de a fejlesztők gondosságának köszönhetően Mac OS X alatt Darwine, Linux alatt pedig WINE használatával teljes funkcionalitással és hiba nélkül képes végezni feladatait.

Az aktuális kiadás is természetesen átesett az immár kötelezőnek is mondható hibajavítási szertartáson, így például a kódolási folyamat közben jelentkező akadozások is korrigálva lettek. A friss fejlesztéseknek köszönhetően a program kódolásnál mostantól támogatja a H.264 és VP8 megoldásokat (distruptive módnál), ráadásul ezúttal már rendelkezésre áll a vadiúj Segmental Video Encoding megoldás is, ami a párhuzamosított munkafolyamatokat gyorsítja fel. A MediaCoder 0.8.22.5500 már letölthető ezen a linken keresztül.
3 hozzászólás

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 5 napja

Raiden írta:
Na ezt beteszem Linux,és xp alá is.
Linuxra minek?meglepett smiley

válasz erre

Raiden

11 éve, 10 hónapja és 6 napja

Na ezt beteszem Linux,és xp alá is.

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 6 napja

Király kódoló, sokszor használom youtube videók átalakítására.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaManiac profiljamarco profilja