Letölthető a Media Player Classic - BE legújabb verziója

2012. szeptember 30.
2.3901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A multimédiás PC alkalmazások felhozatala az elmúlt napokban újabb különleges taggal gyarapodott, ugyanis a legfrissebb hírek szerint elkészült és immár letölthető a Media Player Classic - BE legújabb, immár 1.0.3.1.1239-es verziószámra fejlődött kiadása.

Aki esetleg nem ismerné, a Media Player Classic - BE egy az eredeti Media Player Classic és Media Player Classic Home Cinema projektekből kifejlesztett ingyenes audio- és videolejátszó alkalmazás, ami az előbb említett társaival összehasonlítva már átszabott külsővel (BE - Black Edition Mod), valamint extra funkciókkal dicsekedhet.

Akárcsak az eredeti fejlesztések esetében, a BE jelzésű változat használatához sem szükséges semmiféle külső kódekcsomag telepítése, ugyanis már natívan támogatja a legelterjedtebb fájlformátumokat, többek között a H.264, a VC-1, a DivX, az Xvid, valamint a Flash Video megoldásokat.

Az újdonságok listáján frissen bukkant fel a splitter és dekóder teljes körű Opus és JPEG 2000 (Mp4 és MOV esetén) támogatása, de ezek mellett az opciók immár "Speed Step" beállításokkal, míg a toolbar DXVA indikátorral gazdagodott. A fejlesztőcsapat által eszközölt optimalizálásoknak köszönhetően jelentősen javult a PGS és DVB feliratok renderelése, ráadásul az előbbi megoldás szintaktikai elemzési és kezelési mechanizmusa is megújult.

Az új kiadás természetesen a kötelezőnek mondható hibajavításon is átesett, így például a DVD objektumok helytelen kiválasztását és kiemelését, valamint a kilépéskor az ablakméret elmentését megakadályozó buggal is sikeresen leszámoltak. A Media Player Classic - BE frissen elkészült 1.0.3.1.1239-es verziója már letölthető az alábbi linkre kattintva.

A Media Player Classic - BE 1.0.3.1.1239 letöltése (7,4 MB).
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 16 napja

Vendég írta:
Szerintem a sima media player teljesen jó.
Ja csak kell hozzá kodek pakk.....wtf smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 16 napja

Szerintem a sima media player teljesen jó.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja