Letölthető a legújabb Media Player Classic - Home Cinema

2012. október 04.
2.8341
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elmúlt napok folyamán a multimédiás alkalmazások sora újabb különleges taggal bővült, ugyanis a Media Player Classic - Home Cinema fejlesztőcsapata bejelentette, hogy elkészült és letölthető a népszerű programjuknak legfrissebb, immár 1.6.4-es verziószámmal jelölt végleges kiadása.

Aki esetleg nem ismerné, a Media Player Classic - Home Cinema egy az eredeti Media Player Classic terveiből született, a Microsoft Windows operációs rendszerek alá írt ingyenes audio- és videolejátszó alkalmazás, ami a letisztult, könnyen áttekinthető megjelenésével, valamint a bőséges tudásával tűnik ki a rivális szoftverek kínálatából.

A Media Player Classic - Home Cinema további kiváló tulajdonsága, hogy már natívan támogatja az olyan elterjedt fájlformátumokat is, mint például a H.264, a VC-1, a DivX, az Xvid és Flash Video, így ezek problémamentes lejátszásához nem szükséges semmiféle külső kódekcsomag telepítése.

A most megjelent legfrissebb kiadás újdonságai közé tartozik, hogy külön billentyűk jelentek meg a lejátszási hangerő finomhangolására, emellett a folyamatjelző sávon fel vannak tüntetve a videoanyag fejezetei, ráadásul ezeknek neveit a program gyorstipp-szerűen meg is tudja jeleníteni. Szintén a friss fejlesztések frontján bukkant fel, hogy az AVI Splitter az interleaved fájlokhoz újabb beállításokat kínál, és emellett az MPCVideoDec modul az Intel HD Graphics 4000-es GPU-khoz továbbcsiszolt támogatással lett felvértezve.

A szoftver főbb komponenseit is frissítették az illetékesek, így az FFmpeg, a Little CMS, a SoundTouch, MediaInfoLib, a ZenLib, valamint a VirtualDub már legújabb változatukkal vannak jelen, de a program az említett újdonságok és továbbcsiszolt funkciók mellett persze átesett az immár kötelezőnek mondható hibajavításokon is.

A Media Player Classic - Home Cinema most beharangozott 1.6.4-es kiadása már letölthető az alábbi linken keresztül, és természetesen már mind a 32 bites, mind pedig a 64 bites rendszerekre szabott telepítők közül kedvünkre válogathatunk.

A Media Player Classic - Home Cinema 1.6.4 letöltése.
1 hozzászólás

badam10

11 éve, 7 hónapja és 4 napja

Még letöltési linket is adtak hozzá!röhögő smiley
Szép!kacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja