Letölthető a legfrissebb Virtual CloneDrive

2013. május 22.
1.8201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A számítógépes segédprogramok népes tábora az elmúlt napokban újabb friss verzióra lépett taggal gyarapodott, ugyanis a SlySoft fejlesztőcsapata bejelentette a Virtual CloneDrive névre keresztelt alkalmazásuknak legújabb, 5.4.6.0-s kiadását, ami már természetesen a letöltési listákon is képviselteti magát.
 

Aki esetleg nem ismerné, a Virtual CloneDrive egy a Microsoft Windows operációs rendszerekre szabott ingyenes alkalmazás, ami nem másra hivatott, minthogy - a Daemon Tools-hoz hasonlóan - egy virtuális CD vagy DVD meghajtót hozzon létre, ami gond nélkül képes kezelni az olyan elterjedt lemezképeket is, mint például az ISO, BIN, vagy akár CCD.

A Virtual CloneDrive 5.4.6.0 persze átesett a már elvárt hibajavítási rituálén is, ám a fejlesztőcsapat ezúttal a korrekciók eredményét nem tüntette fel a changelog-ban. Windows 8 esetében immár megoldott lett a Samba-megosztáson keresztül való lemezképek csatlakoztatása, de a friss fejlesztések sorában bukkant fel még a VCDMount.exe-hez rendelt "toggle tray" /t kapcsoló is.

Az új kiadásból már eltüntették a "Buffered I/O" opciót, ez a funkció ugyanis immár alapértelmezetten, állandó jelleggel aktiválva lett. A most bejelentett Virtual CloneDrive 5.4.6.0 már letölthető ezen a linken keresztül.
3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 7 hónapja és 1 napja

[Tiltott felhasználó!]

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 7 hónapja és 1 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

8 éve, 7 hónapja és 1 napja

Ezt a w8 alapból tudja

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt