Letölthető a legfrissebb OpenELEC

2013. április 18.
1.7431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az OpenELEC fejlesztőcsapata a jelek szerint nem pihenéssel töltötte idejét, ugyanis alig két héttel a 3.0-s változat megérkezése után a napokban már is bejelentették az operációs rendszerüknek 3.0.1-es verziószámmal ellátott legfrissebb példányát, amit már természetesen mindenki számára elérhetővé is tettek.

Az OpenELEC egy teljesen ingyenes, az XBMC médialejátszó köré kiépített Linux disztribúció, amit kifejezetten a multimédiás feladatokra és a HTPC (Home Theater PC) rendszereken való futtatásra hegyeztek ki, így ennek fényében már nem is lehet meglepő, hogy mindenre kiterjedő, teljes körű audio és video felszereltséggel büszkélkedhet.

A most megérkezett frissített kiadás is természetesen átesett a már kötelezőnek mondható hibajavítási sorozaton, így például az eddig tapasztalt, a jmicron forrással összefüggő bugok is korrigálva lettek. Talán leglényegesebb újdonság, hogy a rendszer lelkét alkotó XBMX már a 12.1.6-os verzióra fejlődött, ami többek között elhozta az Audio Engine esetében felmerülő hibák javítását, illetve a Hi10p patcheket is.

A felhozatalból természetesen nem hiányoznak az olyan frissített összetevők sem, mint például az ALSA komponensek, a GCC, valamint a legújabb RPi javítások. A most bejelentett OpenELEC 3.0.1 már letölthető ezen a linken keresztül.
1 hozzászólás

Vendég

7 éve, 11 hónapja és 8 napja

Ha pendriveról is tud futni akkor kell!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljarDAVE profiljamarco profiljaM.O.R.P.H. profiljatotyak profiljasony1515 profiljaXelosz profiljaWickedSick profilja