Letölthető a KMPlayer legfrissebb verziója

2012. november 02.
2.6791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elmúlt napok folyamán a Pandora TV fejlesztőcsapata bejelentette, hogy elkészült és immár letölthető a KMPlayer médialejátszó alkalmazásuknak legfrissebb, 3.4.0.55-ös verziószámra fejlődött végleges kiadása.

Aki nem ismerné, a KMPlayer egy a Microsoft Windows operációs rendszerek alá fejlesztett ingyenes audio és video lejátszó szoftver, ami bőséges tudásával, a villámgyors működésével, valamint csekély erőforrásigényével tűnik ki a rivális szoftverek közül. Az alkalmazás további előnye, hogy az összes elterjedt konténer formátumot már natívan kezeli, így többek között a VCD, a DVD, az AVI, az MKV, az Ogg Theora, az OGM, a 3GP, az MPEG-1/2/4, a WMV, a RealMedia, és a QuickTime fájlok lejátszása sem jelent számára gondot.

Az említetteken kívül a KMPlayer még képes például az audio- és videoanyagok rögzítésére, a formázott és formázatlan feliratokat megjeleníteni, különféle audio- és videoeffekteket lejátszás közben alkalmazni, és nem utolsósorban a sérült vagy befejezetlen videofájlokat lejátszani. A szoftver már önmagában tartalmazza majdnem az összes szükséges dekódert, így az esetek nagy részében a médiafájlok hibátlan lejátszásához semmiféle külső kódekcsomag telepítése nem szükséges, ám igény esetén a KMPlayer tudása külső szűrőkkel bármikor könnyedén tovább bővíthető vagy testreszabható.

A most megjelent kiadás természetesen átesett a kötelezőnek mondható hibajavításokon, ám a motorháztető alatt persze néhány újdonság is várja a felhasználót. A friss fejlesztések között szerepel a DV fájllejátszás funkció és a feliratok EVR overlay kezelése, amik kiegészülnek még az új SPIR audio bővítménnyel is.

A hibajavítások listáján többek között a lejátszási lista drag & drop, néhány specifikus AVI lejátszási, a DiVX (XSub) felirat átméretezési, valamint az AlbumArt frissítési bugjainak felszámolása van feltüntetve. A KMPlayer most bemutatkozó 3.4.0.55-ös végleges kiadása már letölthető az alábbi linken keresztül.

A KMPlayer 3.4.0.55 letöltése (24,3 MB).
nincs még hozzászólás

Vendég

8 éve, 9 hónapja és 7 napja

potplayer...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

kylx profilja