Letölthető a KDE-Services legfrissebb kiadása

2013. január 12.
1.6511
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A PC-s alkalmazások tábora a napokban újabb friss verzióra fejlődött taggal gyarapodott, ugyanis elkészült és letölthető a KDE-Services névre keresztelt program legfrissebb verziója, ami a változtatások eredményeként immár az 1.7-4-es számozással lett jelölve.

Ahogy azt már a neve is sejteti, a KDE-Services egy a Linux alá fejlesztett ingyenes szoftver, ami nem másra hivatott, minthogy a KDE interfész Dolphin fájlkezelőjét olyan extra funkciókkal ruházza fel, amik egyébként csak több különálló program segítségével lennének elérhetőek.

A szóban forgó szoftver tulajdonképpen a Dolphin fájlkezelő jobb-klikkes menüjét egészíti ki olyan hasznos lehetőségekkel, mint például a videoállományok azonnali konvertálása, a videoanyagokból Mp3 fájl készítése, valamint kijelölt a kiválasztott állomány e-mailben való elküldése.

A program "PDF Tool" modulja alaposan feljavított formájában van jelen, míg az újdonságok frontján többek között a friss fejlesztésű tömörítő, a metaadat nézegető és szerkesztő, valamint a fájl-összevonási funkciókat köszönthetjük. A KDE-Services most megérkezett 1.7-4-es verziója már letölthető az alábbi linkre kattintva.

A KDE-Services 1.7-4 letöltése (2,8 MB).
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 2 hónapja és 5 napja

Nagyon komoly!meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja