Letölthető a KDE Service Menu legfrissebb kiadása

2013. március 24.
1.5351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A linuxos alkalmazások tábora a napokban újabb figyelemre méltó taggal gazdagodott, mégpedig ezúttal a KDE Service Menu névre keresztelt program legfrissebb kiadásának személyében, ami a változtatások és újítások eredményeként immár az 1.8-2-es verziószámmal lett jelölve.

Ahogy arról már a neve is árulkodik, a KDE Service Menu egy a KDE Software Compilation grafikus felület alá, pontosabban annak a Dolphin fájlkezelőjéhez írt ingyenes alkalmazás, aminek használatával a jobb klikkes menü extra funkciókkal ruházható fel.

Az eddig "Image Resizer"-ként ismert menüpont az új kiadásban már "Graphics Tools" névre lett átkeresztelve, ami ráadásul újabb almenüvel is bővült, mégpedig a "The Converter" bejegyzés személyében. Az említett "Graphics Tools" almenü egyébként már a "KDE-Services" pont alatt kapott helyet, méghozzá a "The Converter", illetve a "The Sizer" megoldásokkal együtt.

A felsoroltak mellett még a "makefile" is alapos ráncfelvarráson esett át, így az a korábbi változatoknál már lényegesen hatékonyabb működéssel dicsekedhet. A KDE Service Menu most beharangozott 1.8-2-es példánya már letölthető ezen a linken keresztül.
1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 18 napja

Érdekes hogy erre külön programot írnak... meglepett smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja