Letölthető a Kanotix Dragonfire legújabb kiadása

2013. május 26.
1.9491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elmúlt napok folyamán megérkezett a Kanotix operációs rendszer Dragonfire változatának legfrissebb, 2013 LinuxTag névre keresztelt kiadása, ami már persze a letöltési listákon is képviselteti magát.

Aki esetleg nem ismerné, a Kanotix egy ingyenes, a legendás stabilitású Debian disztribúció alapjaira építkező operációs rendszer. Az újdonság 32 és 64 bites KDE, KDE Special és LX DE kiadások formájában látta meg a napvilágot, ám aki egyetlen médián szeretné beszerezni a rendszert, annak rendelkezésre áll egy LinuxTag 2013 4in1 elnevezésű ISO lemezkép is.

Az aktuális kiadás az UVD patchekkel ellátott, 3.9.0-s Linux rendszermag köré lett kiépítve, asztali környezetből pedig verziótól függően az LX DE vagy a KDE Software Compilation 4.8.4 áll rendelkezésre. Az operációs rendszerek indításáért mostantól a GRUB 2.00 felel, de emellett a felhozatalban többek között fellelhető még az AcronixInstaller 0.2.33, a Pidgin 2.10.7, valamint az előtelepített Steam kliens is.

A KDE-s variáns a leírtak mellett még tartalmazza a LibreOffice irodai programcsomag 4.0.3.3-as kiadását, valamint a Wine 1.5.29-et is. A most bejelentett Kanotix Dragonfire 2013 KDE, KDE Special, LX DE és 4in1 változatai már letölthetőek erre a linkre kattintva.
5 hozzászólás

Raiden

6 éve, 7 hónapja és 7 napja

Mutatós disztró.

válasz erre

teferenc

6 éve, 7 hónapja és 7 napja

a debian az egyik legjobb linux disztró. debianból is a sidet szeretem használni(unstable=fejlesztői ág) .

válasz erre

marco

6 éve, 7 hónapja és 8 napja

Dorcika írta:
Mennyi Debianra épülő oprendszer jött ki mostanság. Soksok zöldujj!
Főleg akkor kerülnek reflektorfénybe amikor kijön egy Debian főverzió!

válasz erre

Vendég

6 éve, 7 hónapja és 8 napja

Szedem köszi a tippet!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 7 hónapja és 8 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljaMarduk profiljawazko profiljaHellblade profiljagery1113 profiljaiPet profiljaWickedSick profiljakylx profilja