Letölthető a HWiNFO legfrissebb kiadása

2013. február 07.
1.5061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A PC-s segédprogramok sora a napokban újabb friss verzióra lépett taggal gyarapodott, ugyanis elkészült a HWiNFO névre keresztelt alkalmazás legújabb kiadása, ami a változtatások eredményeként immár a 4.12-es verziószámmal lett jelölve.

Az aktuális kiadása természetesen átesett az immár kötelezőnek mondható hibajavítási rituálén is, így az Gigabyte alaplap és Windows 8 párosnál esetenként előforduló összeomlások, valamint az xAPIC módban felfedezett hibás CPU órajel detektálási bug is sikeresen meg lett szüntetve.

A friss fejlesztések frontján köszönthetjük a DDR4 DRAM-ok előzetes, valamint több Haswell processzor támogatását is, ám a felsorolást tovább színesíti még a szenzorok átlagértékéről szóló jelentések, az összesített S.M.A.R.T. státusz, valamint az SSD-k fennmaradó üzemidejéről készített összegzés is.

A Radeon GPU-khoz immár pontosabb kihasználtsági jelentés társul, de a fejlesztőcsapat emellett még sokat javított többek között a szenzor-grafikonokon, illetve a Gigabyte GA-78LMT alaplapok érzékelő-kezelésén is. A 4.12-es kiadás HWiNFO32 és HWiNFO64 variánsai már letölthetőek az alábbi linkekre kattintva.

A HWiNFO32 4.12 letöltése.
A HWiNFO64 4.12 letöltése.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 5 napja

Klassz kis program. Mindent megtudhatunk a gépünkről.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja