Letölthető a HWiNFO 4.13 legfrissebb béta változata

2013. március 08.
1.6101
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A jelek szerint a HWiNFO fejlesztési munkálata az elmúlt napok során újabb mérföldkőhöz ért, ugyanis a csapat bejelentette a programjuk elkövetkező 4.13-as kiadásának legújabb béta variánsát.

A 1870-es build-számmal jelölt tesztváltozat természetesen átesett a kötelezőnek mondható hibajavítási ceremónián is, ám emellett tárházában még számtalan továbbcsiszolt funkció és friss fejlesztés is fellelhető. Az egyes UEFI alapú rendszereknél előforduló összeomlási problémát, valamint a hibás CPU használat visszajelzését okozó bugokkal a fejlesztőcsapat sikeresen leszámolt, így elméletileg az eddig felfedezett összes hibaforrás már a múlté.

Az FPS értékek nyomon követése immár a FRAPS alkalmazáson keresztül is megoldott lett, emellett a jelentésekben már fel van tüntetve a maximális CPU/szál használat is, illetve az SMSC EMC21xx szenzorral szerelt GPU-k is támogatottak lettek.

Az AMD Trinity, Kabini és Kaveri APU-k esetében már nyomon követhető a GPU hőmérséklete, de a Trinity modelleknél a grafikus processzor használatának monitorozása is megoldott lett. A támogatottsági listán újdonságként bukkant fel az nVidia GeForce GT 625 OEM, a Tesla K20Xm, a K20c, a K20s, a K20m és a GeForce GTX Titan. A HWiNFO32 v4.13-1870 béta kiadása már letölthető ezen a linken keresztül.
1 hozzászólás

csirkee

12 éve, 6 napja

Az igen micsoda okos progik vannak itten mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja