Letölthető a GOM Player legfrissebb kiadása

2013. március 27.
2.0321
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A multimédiás alkalmazások népes tábora a tegnapi nap folyamán újabb jeles taggal gyarapodott, mégpedig ezúttal a Gretech fejlesztőcsapatának jóvoltából, ugyanis bejelentették a GOM Player médialejátszójuknak legfrissebb kiadását, ami már természetesen a letöltési listákon is felbukkant.

Amennyiben valaki nem ismerné, a GOM Player egy ingyenes, a Windows operációs rendszerekre fejlesztett multimédiás alkalmazás, aminek különlegessége, hogy már alapértelmezett telepítés esetén is minden gond nélkül elboldogul a legelterjedtebb fájlformátumokkal.

A most megérkezett, 2.1.49.5139-es jelzést viselő aktuális kiadás természetesen átesett a már elvárt hibajavítási szertartáson is, így például csapat a WMV állományok hibás visszajátszási sebességét, valamint az MPEG forrásszűrő működési hibáját előidéző bugokkal is sikeresen leszámolt.

Az alapos optimalizálásoknak köszönhetően jelentősen javult az egyes MTS, illetve a belső szűrővel történő FLV fájlok lejátszása, de ezek mellett a H.264 videoállományokban (MP4, MKV, AVI) való gyorskeresés is sokat fejlődött. A most beharangozott GOM Player 2.1.49.5139 már letölthető ezen a linken keresztül.

A GOM Player rendszerkövetelménye:
Microsoft Windows 7, Vista, XP, 2000, Me vagy Windows 98 SE operációs rendszer.
AMD Athlon vagy Intel Pentium III központi feldolgozó.
Legalább 16 MB szabad rendszermemória.
Minimum 25 MB üres lemezterület.
1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 14 napja

Már jön is lefelé...mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja