Letölthető a Freemium System Utilities 1.0

2012. július 06.
1.5761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Freemium GmbH fejlesztőcsapata a tegnapi nap folyamán bejelentette, hogy hosszas munkálatuk utána elkészült és immár letölthető a Freemium System Utilities névre keresztelt programjuknak legelső kiadása.

A most megérkezett Freemium System Utilities 1.0 egy ingyenes, a Microsoft Windows rendszerekre kihegyezett rendszerkarbantartó alkalmazás, ami nem kevesebb mint 20 különféle eszközt kínál a számítógépen található hibák kijavításához, így még a hosszú ideje működő operációs rendszerek sebességén is képes javítani.

A Freemium System Utilities 1.0 eszköztárában természetesen szerepel többek között a Windows rendszerleíró-adatbázisának vizsgálatára és az így fellelt hibák javítására kihegyezett modul, de emellett még el tudja távolítani a merevlemezeken felhalmozódott szükségtelen fájlokat, illetve az érvénytelen parancsikonokat és böngészési előzményeket is nyom nélkül el bírja tüntetni.

A szoftver tudása ennyiben még nem merül ki, ugyanis a felhozatalában megtalálható a spyware és adware kártevők eltávolításának képessége, valamint segítségével minden gond nélkül törölhetőek a veszélyes vagy nem kívánatos automatikusan induló elemek is. A System Utilities 1.0 négy különféle optimalizálási módszert kínál, név szerint az egyetlen gombnyomással aktiválható "1 Click Maintenance", a "Cleanup and Manage", az "Improve Performance", illetve a biztonsági beállításokban segédkező "Security and Privacy" funkciót.

A program kompatibilis a Microsoft Windows XP, a Vista, valamint a Windows 7 operációs rendszerekkel. A most bejelentett Freemium System Utilities 1.0 már ingyenesen letölthető az alábbi linken keresztül.

A Freemium System Utilities 1.0 rendszerkövetelménye:
1 GHz-es Intel vagy AMD központi feldolgozó.
Legalább 512 MB rendszermemória.
Minimum 50 MB szabad hely a merevlemezen.
A letöltésekhez internetkapcsolat.
Telepített Microsoft .NET Framework 3.5.

A Freemium System Utilities 1.0 letöltése (7,4 MB).
4 hozzászólás

sasikaa

12 éve, 9 hónapja és 19 napja

Nem rossz! Több regisztry hibát talált mint a CCleaner. De ebben sincs rendszer buhera wtf smiley Sajnos csak tisztításra alkalmas.

válasz erre

sasikaa

12 éve, 9 hónapja és 19 napja

kipróbálom. szólok mien

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 20 napja

Eddig nem is hallottam róla

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 20 napja

Jól hangzik!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja