Letölthető a foobar2000 1.2.8 végleges kiadása

2013. június 14.
1.8681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A PC-s tábor zenerajongóinak igazi örömhírrel jelentkezett a tegnapi napon a foobar2000 fejlesztőcsapata, ugyanis bejelentették, hogy hosszas munkálatok után végül elkészült a népszerű zenelejátszójuk 1.2.8-es kiadásának végleges változata, amit már természetesen mindenki számára elérhetővé is tettek.

Aki esetleg nem ismerné, a foobar2000 egy a Microsoft Windows operációs rendszerek alá fejlesztett ingyenes zenelejátszó, ami egyszerű, könnyen áttekinthető megjelenésével, nagy tudásával és könnyű bővíthetőségével tűnik ki a hasonló programok sorából.

A végleges alakot öltött kiadás immár a hat év fejlesztés után elkészült libFLAC 1.3.0-val érkezik, ráadásul a sztereóra való lekeverést is egy vadiúj DSP végzi. A korábbi béta változatban próbálgatott újítások is véglegesítve lettek, így az AIFF fájlok kezelése is lényegesen javult, de a felhozatalban megtalálható még többek között a már teljesen hibamentesített WAV tag writer is. A foobar2000 1.2.8 frissen bejelentett végleges kiadása már letölthető erre a linkre kattintva.
1 hozzászólás

rDAVE

6 éve, 8 hónapja és 15 napja

Na ezt már szedem is.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWickedSick profilja1000feri profiljagery1113 profiljawazko profiljatotyak profilja