Letölthető a Defraggler legfrissebb kiadása

2013. február 20.
5.1331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az új verzióra lépett számítógépes alkalmazások tábora az elmúlt napok folyamán újabb taggal gazdagodott, ugyanis a Piriform fejlesztőcsapata bejelentette, hogy elkészült és már letölthető a Defraggler névre keresztelt programjuk legfrissebb, 2.13.670-es verziószámot viselő kiadása.

Aki esetleg nem ismerné, a Defraggler egy a Microsoft Windows operációs rendszerekre kifejlesztett lemeztöredezettség-mentesítő program, amelynek segítségével kiküszöbölhető a töredezett meghajtók miatt kialakuló lassulások és egyéb hibák, ráadásul az alkalmazás vonzó tulajdonsága, hogy teljesen ingyenesen használható.

A Defraggler az előbb említett töredezettség-mentesítés mellett még képes analizálni a merevlemezen lévő adatokat, gyorsabb, úgynevezett Quick Defrag töredezettség-mentesítést végezni, a rendszerfájlokat bootolás közben is tudja töredezettség-mentesíteni, ráadásul az üres lemezterületet úgy tudja átrendezni, hogy az a későbbiekben a lehető legkevésbé legyen töredezett.

Az aktuális kiadás újításai közé tartozik, hogy már a Quick Defrag mód is beállítható ütemezett működésre, a program igény esetén defragmentálás után képes automatikusan bezáródni, valamint már a 3 TB-os külső meghajtók is támogatottak, méghozzá a 4 kB-os szektorokkal formázott merevlemezekkel egyetemben. A kompatibilitási listán újdonságként bukkant fel az ReFS fájlrendszer támogatása is, de ezek mellett a program még természetesen átesett a megszokott hibajavítási szertartáson is. A Defraggler most megjelent 2.13.670-es kiadása már ingyenesen letölthető az alábbi linkekre kattintva.

A Defraggler 2.13.670 letöltése (3,7 MB)
A hordozható Defraggler 2.13.670 letöltése (3,9 MB)
1 hozzászólás

Raiden

12 éve, 22 napja

Szedem,az előző verzió is nagyon jól szuperál az xp-m alatt.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja