Letölthető a DDownloads legfrissebb kiadása

2013. január 10.
1.8821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elmúlt napok folyamán a PC-s alkalmazások sora újabb különleges taggal gazdagodott, ugyanis a More Than A Cleaner.de fejlesztőcsapata bejelentette, hogy elkészült a nemrég útjára indított DDownloads alkalmazásuknak legfrissebb, immár 0.6.3-as verziószámot viselő stabil kiadása, és az már persze mindenki számára le is tölthető.

A szóban forgó DDownloads-ra tulajdonképpen tekinthetünk egyfajta katalógusként is, ugyanis az aprócska program nem csinál mást, mint számtalan ingyenes és nyílt forráskódú szoftvert kategorizál, és ezeket egyetlen gombnyomással képes letölteni.

A fejlesztők célja az alkalmazással, hogy csökkentsék a kártevőket terjesztő weboldalak okozta fenyegetést, ezért a DDownloads kizárólag direkt letöltési linkeket használ, vagy amennyiben ezek nem elérhetőek, közvetlenül a fejlesztők honlapjára irányítja át a felhasználót, így az a kedvenc programját a legmegbízhatóbb forrásokból tudja beszerezni.

A programokon kívül egyébként a DDownloads felhozatalában szerepelnek még különféle kodekek, frissítések és javítócsomagok is, de segítségével akár a kiszemelt szoftver hivatalos fórumát is könnyedén el lehet érni. Az új kiadás alapos hibajavítás után érkezett meg, így az illetékesek ígérete szerint most már semmilyen eddig tapasztalt rendellenességtől nem kell tartanunk, míg az újdonságok frontján az alaposan kibővített adatbázis képviselteti magát, amit egyébként a fejlesztőcsapat folyamatosan frissít.

A frissen beharangozott DDownloads 0.6.3 alig 373 kB-os archív állománya már letölthető az alábbi linkre kattintva.

A DDownloads 0.6.3 letöltése.
2 hozzászólás

rDAVE

12 éve, 3 hónapja

Hopp, ezt szedem. Illik a Tiggit mellé. mosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 3 hónapja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja