Letölthető a Comodo Mobile Security for Android legújabb változata

2012. augusztus 15.
3.1211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elsőrangú biztonsági megoldásairól ismert Comodo Security Solutions a napokban bejelentette a Comodo Mobile Security for Android szoftverének legfrissebb, 1.4.21907.7-es verziószámmal ellátott kiadását, amit már természetesen mindenki számára elérhetővé is tett.

Ahogy azt már a neve is jelzi, a Comodo Mobile Security for Android egy az Androidos eszközökre kihegyezett ingyenes biztonsági alkalmazás, aminek használatával a mobilkészülékek erőteljes vírusvédelemmel ruházhatóak fel, de emellett a program még számtalan hasznos funkciót is kínál.

A Comodo Mobile Security for Android a kártevők elleni védelmen kívül még komoly szoftver- és folyamatkezelőt vonultat fel, de emellett a készülékeket lopás elleni védelemmel, a személyes adatokat védő rendszerrel, valamint nemkívánatos SMS és hívás elleni védelemmel képes felvértezni.

A szoftver frissen beharangozott 1.4.21907.7-es változata már valós idejű monitorozást kínál a GPRS, 3G és WiFi adatforgalmakhoz, illetve továbbfejlesztett statisztikákat és grafikonokat kínál a felhasználóknak. A program beállításairól, SMS üzenetekről, telefonkönyvről és egyéb privát adatokról immár lehetőség van mentést készíteni az SD kártyára, de a programnak a telepített alkalmazások biztonsági másolatának készítése sem jelent gondot.

Az új verzió továbbcsiszolt funkciói között a vírusleíró-adatbázis frissítését, az új Anti-theft figyelmeztető hangot, valamint az áthelyezett Settings menüpontot köszönthetjük, amik közül az utóbbit mostantól már az "Utilities" lapon belül lehet megtalálni. A Comodo Mobile Security for Android most elkészült 1.4.21907.7-es kiadása már letölthető az alábbi linkre kattintva.

A Comodo Mobile Security for Android 1.4.21907.7 letöltése (2,4 MB).
2 hozzászólás

rDAVE

12 éve, 8 hónapja és 9 napja

Jó az, hogy a Comodo foglalkozik ezzel a területtel is, de elég szomorú, hogy egyáltalán kell vele foglalkoznia.

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 9 napja

Be****ás hogy már mobilra is kell ilyen...meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja