Letölthető a Classic Shell legújabb változata

2012. december 20.
1.7631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elmúlt napokban megérkezett a Classic Shell legfrissebb, immár 3.6.3-as verziószámra lépett végleges kiadása, ami a fejlesztőcsapat elmondása szerint nem csak hibajavításokat, hanem újabb funkciókat is hozott a felhasználóknak.

A Classic Shell egy nyílt forráskódú, a Windowsokra fejlesztett ingyenes alkalmazás, aminek segítségével a Vista, a Windows 7 és a legfiatalabb Windows 8 operációs rendszerek megjelenése varázsolható vissza a korábban megszokott klasszikus megoldásra, de a program további figyelemreméltó tulajdonsága, hogy képes visszaadni a Windows 8 operációs rendszerek eltávolított Start menüjét is.

A változtatások és optimalizálások eredményeként az új kiadás már egy légyegesen fürgébb működésű Start menüvel dicsekedhet, aminek megjelenése most már igény esetén "Metro" stílusú gombbal is személyre szabható. A Windows 8 operációs rendszert futtató felhasználóknak lehet jó hír, hogy esetükben a program immár támogatja a több taskbar használatát is.

A fejlesztőcsapat elmondása szerint az előző kiadás eddig ismert összes hibáját kijavították, viszont az érintett bugokat ezúttal nem részletezték. A Classic Shell 3.6.3 már letölthető az alábbi linkre kattintva.

A Classsic Shell 3.6.3 letöltése (8,4 MB)
1 hozzászólás

Neurotic

8 éve, 9 hónapja és 18 napja

Nekem egyáltalán nem hiányzik Windows 8-on a start menü

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljagery1113 profilja