Let it Die: már 2 millióan töltötték le Halál bácsi kalandjait

2017. február 15.
3.3941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ingyenességéből kifolyólag várható volt, hogy a Grasshopper Manufacture legújabb alkotása, avagy a Let It Die kellemes sikereket ér majd el, de az előzetesek alapján sokan maximum pár százezer letöltőre gondoltak.

Ezzel szemben azonban a készítők bejelentették, hogy az alkotás újabb mérföldkövet hagyott maga mögött, lévén a kérdéses PS4-exkluzív akciójátékot a megjelenése óta már több mint 2 millió rajongó töltötte le magának.

Hogy ebből mennyi az aktív játékos, azt egyelőre nem tudjuk, de mivel az alkotás december 3-án már megjelent, ezért ez az eredmény nem is olyan rossz, noha a számokat határozottan a japán rajongók lökték meg, akik február 2-tól érhetik el maguknak a Let It Die-t.
2 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 10 hónapja és 24 napja

Na meg is nézem én is!

válasz erre

totyak

1 éve, 10 hónapja és 24 napja

Ingyenességéből fakadóan a letöltések aránya semmit nem jelent, tehát nem mutatja a játék értékét, jóságát. Valószínűleg sokan csak letöltötték, kipróbálták, aztán vagy törölték, vagy nem.

válasz erre
Let It Die
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaturatur profiljarDAVE profiljaGargameth profiljaBvektor profiljaHellblade profiljaWickedSick profiljagery1113 profilja