Lesznek dedikált szerverek a Star Wars: Battlefront-ban

2015. szeptember 21.
3.7851
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Noha már csak hetek vannak hátra a Star Wars: Battlefront megjelenéséig, mégis csak most jutott eszébe az egyik magazinnak, hogy a fejlesztőket alaposabban is kifaggassa a játék matchmaking rendszeréről.

Noha sok újdonságot a PlayStation Lifestyle munkatársai nem csikartak ki Jamie Keen dizájnerből, ellenben azt emberünk megerősítette, hogy a rajongók számíthatnak majd dedikált szerverekre a játékhoz, ugyanakkor azt nem kötötte az orrunkra, hogy minden platformon számíthatunk-e majd rá, vagy csak PC-n.

A fentiek kapcsán érdekesség, hogy szeptember elején Matthew Everett közösségi menedzser még arról beszélt, hogy nem lesznek szerver keresők a játékban, illetve egy képesség-alapú partnerkeresőre számíthatnak majd a rajongók, akik bizonyára megkönnyebbülnek majd, hogy ezek után a dedikált szervereket legalább megvalósítja majd a DICE. A játék érkezését november 20-án várjuk, de még októberben egy bétára is számítunk!
Star Wars: Battlefront megjelenéséig, mégis csak most jutott eszébe az egyik magazinnak, hogy a fejlesztőket alaposabban is kifaggassa a játék matchmaking rendszeréről.'>
4 hozzászólás

Tommy

9 éve, 3 hónapja és 3 napja

Mondjuk ez a minimum, az az igazság. mosolygó smiley

válasz erre

GOD

9 éve, 3 hónapja és 3 napja

Az baszna be ha nem lennének! Sőt bérelni is lehet majd személyre szabva (és itt tuti lesz CAMERA LOCK-os is kacsintó smiley), és amiért fizetni is lehet majd tuti azok a shotcut-ok! mosolygó smiley

válasz erre

supermanvsbatman

9 éve, 3 hónapja és 3 napja

helye shogy lesznek ugy kell

válasz erre

kpal

9 éve, 3 hónapja és 3 napja

Pc van az már oké kacsintó smiley

válasz erre
Star Wars: Battlefront
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja