Lesz multiplayer a Splinter Cell: Conviction-ben

2009. június 10.
1.6971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A multiplayer napjaink játékaiban már szinte kötelező összetevő, ennek megfelelően a legtöbb stúdió elhelyez produkcióiban többszereplős játékmódozatokat, néha még akkor is, ha az nem igazán simul bele a képbe.

Erőltetett-e, vagy sem, lesz multiplayer szekciója az Xbox 360 exkluzív Splinter Cell: Conviction-nek, erősítette meg Alexandre Parizeau, a játék producere. A franciák első ízben a múlt hét folyamán mutatták be a sorozat következő darabját a nagyközönségnek, a Microsoft konferenciáján.

A sokat késlekedő alkotás kap valamiféle többszereplős játéklehetőséget, de erről konkrétan még nem kívánt nyilatkozni az illetékes úriember, ígérete szerint a nyár folyamán képezi majd egy bejelentés, leleplezés részét. Talán a kölni GamesCon-ra tartogatják? Meglehet, ezt sem tudjuk pontosan.

Szó esett még a szintén trendi DLC témájáról, amire ugyancsak pozitív válasz érkezett, ilyen is lesz, miután a csapat befejezte az alapjátékot, nekiáll a letölthető tartalmak megalkotásának. Alexandre Parizeau elmondása szerint a DLC gyártás részét képezi a stratégiájuknak, a bővítmények, extra tartalmak által frissen tudják tartani a belső értékeket, nem beszélve a plusz bevételekről.

Bónuszként íme egy képtrió az E3-ról, ha netán elmulasztottad volna megtekinteni őket a múlt heti őrült forgatagban.


Lesz multiplayer a Splinter Cell: Conviction-ben - 2. kép


Lesz multiplayer a Splinter Cell: Conviction-ben - 3. kép


Lesz multiplayer a Splinter Cell: Conviction-ben - 4. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja