Lesz európai kiadása is a limitált Gran Turismo bundle-nek

2009. szeptember 04.
1.5551
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony megerősítette, hogy a napokban bejelentett, limitált kiadású Gran Turismo PlayStation Portable bundle az öreg kontinensen is forgalomba kerül, a tartalma viszont némileg eltér majd az első körben leleplezett amerikai verziótól.

A britekhez befutó csomagról egyelőre bővebben nem beszéltek az illetékesek, így per pillanat nem tudjuk pontosan, hogy miben is fog eltérni a tengerentúli társától. Az amerikai verzió kétszáz Dollárért lesz megvásárolható.

Tartalmáról beszámoltunk a tegnapi nap folyamán, lesz film, tíz darab zeneszám és egy exkluzív színezetű autó letöltésére feljogosító utalvány, valamint egy Gran Turismo lemezes kópia, egy Mystic Silver színezetű, harmadik szériás masina és egy 2GB-os Memory Stick Pro Duo kártya a limitált darabszámban forgalomba hozandó dobozban. Ez tehát az amerikai felállás, az európairól amint információink lesznek, értekezni fogunk.


Lesz európai kiadása is a limitált Gran Turismo bundle-nek - 1. kép

Gran Turismo PlayStation Portable bundle az öreg kontinensen is forgalomba kerül, a tartalma viszont némileg eltér majd az első körben leleplezett amerikai verziótól.'>
1 hozzászólás

Shade

15 éve, 10 hónapja

Aranyos kis cucc a psp. röhögő smiley Nekem is elkellene egy.

válasz erre
Gran Turismo
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja