Lesz Battlefield: Bad Company 3 vagy nem? A DICE válaszol!

2014. június 24.
2.5581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Battlefield Hardline-t ugyan nem a DICE csapata fejleszti, de a sorozat rajongói mégis őket okolják amiatt, hogy lényegében csak egy átskinezett Battlefield 4-et kapnak, és haragjukat gyakran ki is nyilvánítják a fejlesztők irányába.

Mindezt Karl-Magnus Troedsson is tudja, illetve érzékeli, aki az Eurogamer csapatának megerősítette, hogy stúdiójához természetesen eljutnak ezek a negatív vélemények, mint ahogyan az is, hogy a rajongók inkább a Battlefield: Bad Company 3-at látnák szívesen.

Troedsson kiemelte, hogy ez mind szép és jó, de szerinte még a rajongók sem tudnák megmondani, hogy pontosan miért is szerették annyira a Bad Company mellékágat! Talán a humorért? Az egyjátékos élményekért? Vagy éppen a multiplayerért? A DICE vezetője szerint mindenkinek másért kedves, és ha egyszer lesz folytatás, nekik ezt mind figyelembe kell venniük!

Na, de mégis, lesz-e valaha Battlefield: Bad Company 3? Troedsson szerint majd meglátják, de azt azért kiemelte, hogy a széria nagyon közel áll a szívükhöz, és ha a rajongók szeretnék, valamint a DICE többi fejlesztője sem zárkózik el előle, akkor biztosan belecsapnak majd a munkálatokba. Hogy mikor? Erre sajnos még csak a hallgatás volt a válasz...
6 hozzászólás

Vendég

10 éve, 7 hónapja és 17 napja

Hogy én pl. mit szeretttem benne?
A jó és humoros singleplayert. Nem volt olyan nagyléptékű és realisztikus, mint a BF3 és BF4, de a legszórakoztatóbb a két Bad Company volt. Ami a multit illeti, a BF3 überelte az összes elődjét, a BF4, meg csak próbál a 3-mon túltenni. Mondjuk a Bad Company 2 városi pályái szerintem jobbak voltak, mint a két utódé, de a hatalmas járműves pályák, a jármű és fegyverarzenál dab@szott' target='_blank' rel='nofollow'>odab@szott a BF3-ban.

Egy Bad Company irányvonalat követő single kell (persze a régi szereplőkkel) és egy grandiózus, ízig-vérig igazi Battlefield multi kell, a már megszokott hatalmas térképekkel, járművekkel, repülőkkel és szerteágazó testreszabhatósággal. Nekem az volna a kívánságlistám.
Ja igen, a "változatosság" kedvéért ismét az oroszok lehetnek az ellenségek, ezt manapság már úgy is annyira megszoktuk. Azonban 2014 tavaszától kibontakozó események most legalább már némi alapot is szolgáltathatnak a történethez.

válasz erre

Vendég

10 éve, 8 hónapja és 1 napja

kpal

10 éve, 8 hónapja és 2 napja

nem kell meg venni kacsintó smiley

válasz erre

Bvektor

10 éve, 8 hónapja és 2 napja

totyak írta:
Nagyon egyszerű, pontosan ugyanolyanra kell elkészíteni, mint a 2-t, csak új sztorival és akkor mindenki boldog lesz.
Attól félek, hogy erre is rányomják az eszméletlen sok DLC-t és hasonlókat, pedig a BC2 volt talán az utolsó ami nem volt agyon DLC-zve és eszméletlen jó volt.
Én azzal is bőven megelégednék ha a BC2 kapna egy új storyt meg egy Frostbite 3at.

válasz erre

totyak

10 éve, 8 hónapja és 2 napja

Nagyon egyszerű, pontosan ugyanolyanra kell elkészíteni, mint a 2-t, csak új sztorival és akkor mindenki boldog lesz.

válasz erre

Vendég

10 éve, 8 hónapja és 2 napja

Nagyon remélem hogy lesz, kár volt azt a szériát kettévágni.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja