Lesz demója az A Plague Tale: Requiem-nek

2022. április 28.
33.0461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyszerű hírt közölt az Asobo Studio csapata az A Plague Tale: Requiem rajongóinak, lévén kiderült, hogy kipróbálható demót készítenek a játék alapján, ami legalább 40 percet megmutat majd a készülő játékból.

Mielőtt azonban elkezdenénk dörzsölgetni a kezünket, jöjjön a fekete leves: a demó kipróbálásnak lesznek feltételei. Az első, hogy a demót - első körben legalábbis - a Tribeca Fesztivál résztvevőinek szánják, így vagy el kell látogatni az eseményre, vagy jegyet kell rá venni, hogy utána otthon kipróbálhassuk a PC-s változatot.

Merthogy a demó csak PC-n fut majd, és érdekessége, hogy nem lesz kompatibilis a billentyűzettel és az egérrel, csak Xbox kontrollerrel lesz élvezhető. Ez a nesze semmi, fogd meg jól tipikus esete? Talán, de remélhetőleg meggondolják magukat a készítők.

A Plague Tale: Requiem rajongóinak, lévén kiderült, hogy kipróbálható demót készítenek a játék alapján, ami legalább 40 percet megmutat majd a készülő játékból.'>
4 hozzászólás

nurbanu

2 éve, 2 hónapja

Hm ez érdekes pont azért van PC mert gagyi a konzol, erre még dugjam be azt a vacak kontrollerret a pc be köszi de nem barátok.

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 2 hónapja

Ezek mekkora genyák. röhögő smiley

válasz erre

muki

2 éve, 2 hónapja

Mekkora gagyi már ez így! röhögő smiley

válasz erre

VaPe

2 éve, 2 hónapja

Jó hogy újra divatba jött a demo, én nagyon orulok neki hogy ki lehet próbálni vásárlás előtt.

válasz erre
A Plague Tale: Requiem
19.680 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja