Lesz demó a Crash Bandicoot 4: It's About Time-hoz, de csak az előrendelőknek

2020. szeptember 08.
14.9451
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nemigen tudjuk hová tenni azt az üzletpolitikát, amikor előrendelők számára tesznek elérhetővé demókat, hiszen ez a közönség így is, úgy is megveszi a játékot, de az Activision mégis emellett teszi le a voksát a Crash Bandicoot 4: It's About Time esetében.

Konkrétan már a jövő héten, azaz szeptember 16-án verethetik a platformer őrületet azok, akik előrendelték valamelyik verzióját a játéknak, így az október 2-ai premier előtt lesz idő próbálgatni néhány szintet Crash időutazós nagy kalandjából.

Sajnos erre nem tudunk jobb kifejezést mondani, mint a fizetős demó, de legalább jött egy videó (képzeljétek, ez ingyen van!), amiből kiderül, hogy Crash egykori barátnője, Tawna is játszható lesz a negyedik felvonásban. Bajos asszonyságnak ígérkezik, az már biztos!

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

4 hónapja, 3 hete és 4 napja

Az első bekezdés tökéletesen leírja, amit én is gondolok. A demo mindig is a bizonytalanoknak szólt, hogy eldönthessék, kell-e nekik a játék pénzért, vagy sem. Olyanoknak demot adni, akik már kifizették a teljes játékot, esztelenség. Akkor adtak volna nekik korai hozzáférést, nagyobb ajándék lenne.

válasz erre

Tommy

4 hónapja, 3 hete és 5 napja

Dehát ők biztos megveszik. Nekik nincs szükségük demóra!

válasz erre

muki

4 hónapja, 3 hete és 5 napja

Az mekkora baromság már!

válasz erre
Crash Bandicoot 4: It's About Time
20.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

nurbanu profiljamarco profilja