Lerántották a leplet a lefújt Fallout filmről

2011. március 19.
2.9271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A cím ne tévesszen meg senkit, nem fenyeget a veszély, hogy Uwe Bollt újfent magasröptű művészi jelenések bombázták volna, itt mindösszesen egy Interplay által tervezett filmről van szó, melyen az eredeti Fallout kiadását követően, 1998-ban kezdték törni a fejüket a srácok, s még egy külön részleget is létrehoztak ennek céljából (Interplay Films), mely a vállalat alkotta játékokhoz és -ról hivatott videókat, filmeket készíteni.

A forgatókönyvet Brent V. Friedman írta volna, és nem egy stúdió számára hangzott jól a dolog. Az Interplay Films végül 2000-ben feloszlott, a filmet pedig sutba vágták.

A teljes forgatókönyv ugyan sosem készült el, Brent azonban volt szíves és közzé tette a filmmel kapcsolatos 15 oldalas vázlatszerű anyagot, mely egész eddig egy floppy mágneses redői közt rejtőzött. A PDF-et itt meg is tekinthetitek.

A film nem lett volna a játék sztorijának tükörfordítása, s soha nem is szándékoztak hűen adaptálni a témát, bár a történetek, ha lazán is, de viszonylag párhuzamosak egymással. Az olyan Fallout univerzumban elhagyhatatlan "elemek" mint a Ghoul-ok, a Brotherhood of Steel, a Deathclaw-k, stb. nem képezték volna részét az eltörölt alkotásnak.

Mindezek tükrében nem is olyan biztos, hogy kár, amiért végül bedobták a törülközőt.
A szó a közönségé.
4 hozzászólás

Vendég

10 éve, 2 hónapja és 17 napja

Engem azért érdekelt volna mit lehet kihozni belőle.

válasz erre

marco

10 éve, 2 hónapja és 18 napja

Jobb ez így, biztos vagyok benne.

válasz erre

uhrindam

10 éve, 2 hónapja és 18 napja

Hát nem tudom.. Játékban tökéletesen bevált, úgy ahogy a filmekben is, de egy Fallout film? .. Szerintem nem lett volna több, mint egy átlagos posztapoliptikus film. Ez az én véleményem, ettől függetlenül lehet bevált volna. Azonban nem véletlenül lőtték le..
Na meg, hogy a legfőbb elemei, a Ghoul-ok, a Brotherhood of Steel-ek, stb, nem lett volna benne..

válasz erre

skyman

10 éve, 2 hónapja és 18 napja

Sose tudtam, hogy a Fallout-ról akarnak efféle filmet készíteni. Pedig biztos nem lett volna rossz

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaNeurotic profiljaWickedSick profilja