Lerántották a leplet a Dead or Alive 6 megjelenési dátumáról

2018. szeptember 10.
3.0411
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az aktuális kedvcsináló által kiderült, hogy mikor is kapjuk kézhez a Dead or Alive 6-ot, és szerencsére már nem is kell olyan sokat várni rá, hiszen a megjelenési dátum egészen közelre lett datálva, azonban meglehetősen kemény játékokkal indul egy ligában.

A megjelenés 2019. február 15-re lett kitűzve PC, Xbox One és PlayStation 4 platformokra egyaránt, és amennyiben konzolokra rendelitek elő a játékot, exkluzív karakterként Nyotengu jár ajándékként, akihez a PC-sek csak úgy férhetnek hozzá, ha már előre megveszik a játékot. Ezenfelül PlayStation 4-en egy háttérképet is kaptok, Xbox One-on pedig egy bónusz öltözéket Ryu Hayabusára.

A játék digitális kiadása 25 extra hacukával várja a játékosokat, 3 bónusz zenei betéttel, és még néhány finomsággal, de inkább nézzétek meg a bejelentő videót ti is, ahol kicsit még nézegethetitek a játékot mozgás közben:

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

Direktor

4 hónapja, 3 hete

Végre. Akkor nem jön mindennap videó erről végre.

válasz erre
Dead or Alive 6
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljagery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaWickedSick profiljamarco profiljaHellblade profiljaszedmond01 profiljaGargameth profilja