Lenullázzák a Sonic 4 ranglistáit a csalók miatt

2010. november 30.
1.6631
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A becsületes játékosok egyik legnagyobb ellenségét a többjátékos móka közben általában nem holmi virtuális szörnyeteg jelenti, hanem a csalók, akik szépen meg tudják keseríteni a tisztességes fanatikusok játékát, és a legtöbb esetben el is rontják az adott meccset.

Bár a Sonic 4 esetében maximum csak a ranglistákat tudják tönkretenni, néhány kedves ember úgy gondolta, hogy ezt meg is teszi, így történt, hogy a Sega arra az elhatározásra jutott, törli az összes ilyen listát, így ezzel együtt a nehezen megszerzett eredményeink is a kukában végzik.

Történt ugyanis, hogy néhány csaló feltörte a Sonic 4 ranglistáit, és magukat az első helyre állították úgy, mintha nulla másodperc alatt értek volna végig a pályákon. Ez természetesen fizikai lehetetlenség, nem beszélve arról, hogy a tisztességes játékosok, akik kemény órák alatt érték el dobogós helyezéseiket, így most lecsúsztak a megtisztelő helyekről. A Sega tehát úgy döntött, hogy - Xbox 360-on legalábbis - teljes egészében törli a Sonic 4 ranglistáit, lehet tehát elölről kezdeni a nagy versenyeket. Azt természetesen nem tudjuk, miért nem egyszerűbb csak a csalók eredményeit törölni a rendszerből, így nem veszne el a többi, de ez már legyen a Sega és azok dolga, akikből emiatt komoly felháborodás tört elő.
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 24 napja

nem értek egyet laccal, én nem tartom korrekt megoldásnak, hogy mindent törölnek, oldják meg valahogy

válasz erre

Lac

14 éve, 5 hónapja és 24 napja

A kérdésedre a válasz szerintem egyszerű. Addig rendben van, hogy a csalók 0 mp-s eredményeket helyeztek el, de mi van akkor, ha olyanokat is, amik épphogy rávernek egy-két század másodpercet az eddig első helyen lévő játékosokra. Mivel senki nem tudja, hogy csináltak-e ilyet, ezért tényleg az a legtisztább, ha teljesen törlik az egész listát.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljarDAVE profiljamarco profilja