Lenovo K920 néven augusztus elején érkezik a 2K kijelzővel szerelt kínai csúcsmobil

2014. július 26.
2.4471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Lenovo mostanság nem igazán szerepelt oldalunkon, pedig a kínai vállalat korábban olyan nagy lépésekre szánta el magát, mint például a Motorola vagy az IBM egy részének bekebelezése.

Hazánkban főként hordozható noteszgépeikkel és táblagépeikkel vannak jelen, ám egy ideje már okostelefonokat is gyártanak. Természetesen az idők során számos tapasztalatra tettek szert, így könnyedén tudnak olyan zászlóshajókat is készíteni, melyek akár a nagyobb gyártók készülékeivel is meg tudnak mérkőzni.

Ilyen például a valószínűleg augusztus 5-én érkező Lenovo K920, mely 2K kijelzője (2560 x 1440) mellett a belső terén is nagy erőt képvisel. A vállalat marketinges vezetője tett közzé egy igen informatív képet, melyből néhány konkrét információt meg is tudhattunk. A gyorsaságról nagy valószínűséggel 3GB memória és egy négymagos (2,5GHz-es) Snapdragon MSM8974-AC processzor felel majd. A készülék várható ára még nem ismert, de nagy az esély rá, hogy nem csak Kína számára készítették.
4 hozzászólás

totyak

10 éve, 6 hónapja és 26 napja

Ez már elég komoly belső. Nem tudom milyen rendszer fut rajta, de ezen már a droid sem panaszkodna. Viszont ilyen komoly belső és ilyen komoly kijelző szerintem órák alatt lezabálja az akkut. Már pedig egy mobiltelefonnak az a lényege, hogy bármikor elérhető legyél, nem a vezetéken lógjon mindig a telefon.

válasz erre

zender

10 éve, 6 hónapja és 26 napja

Nem mernék egyelőre ilyen telefont venni. Támogatottság nálam fontos de szerintem ebben ők nem erősek...

válasz erre

kpal

10 éve, 6 hónapja és 26 napja

ez jó ,bár nem igazán lehet észre venni Full HD -hez képest .

válasz erre

fantis6

10 éve, 6 hónapja és 26 napja

Lenovo nagyon erős lett mostanság mosolygó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaGargameth profilja