Lemondott a LucasArts elnöke

2008. február 03.
1.6291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Lemondott posztjáról Jim Ward, a LucasArts első embere.

A kiadó elnöki székébe 2004-ben kerülő Ward személyes okokkal indokolta a döntését. Mint ismeretes a LucasArts az a cég, amely a Star Wars licensszel rendelkezik, vagyis ők maguk fejlesztik és adják ki az összes SW témájú játékprogramot. Azt egyenlőre még nem lehet még tudni, hogy az ex-elnök marad-e a vállalatnál, avagy máshol folytatja-e munkáját.

Bár munkája négy évig sem tartott, mégis eredményesen vezette a vállalatot mindeddig. Egy sikeresen működő vállatot vett át, amelynek akkor indult be igazán a szekere, mikor is megérkezett a Star Wars első epizódja a mozikba. Munkájával azonban még magasabbra emelte a szintet, több sikeres projekt került napvilágra az utóbbi néhány évben az ő elnöklése alatt is.

Ezek közül talán a Star Wars: Battlefront II volt a legemlékezetesebb, de hasonlóan sikeres játék a Knights of the Old Republic II, valamint a Lego-témájú SW játékok is. (Előkészületben van egy KotOR témájú MMORPG.) Ward utódjának megválasztásáig még betölti az elnöki funkciót, néhány héten belül azonban bizonyára döntés születik utódjáról.
1 hozzászólás

Dante576

13 éve, 5 hónapja és 25 napja

Szép volt!!!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljamarco profiljaiPet profiljagery1113 profilja