Lemezes változatban is beszerezhető lesz a Hellblade: Senua's Sacrifice

2018. október 10.
3.5571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A dobozos játékok kedvelőinek legnagyobb örömére a Ninja Theory bejelentette, hogy megállapodást kötöttek az 505 Games kiadójával annak érdekében, hogy kézzel fogható formában is megjelenhessen a boltok polcain a Hellblade: Senua's Sacrifice.

A kooperáció értelmében a korábban kizárólag digitális formában napvilágot látott alkotás december 4-én bukkanhat majd fel lemezes formában, méghozzá PS4-re és Xbox One-ra, tehát hiába várják sokan, a PC-s verzió sajnos megmarad a digitális világban.

A Hellblade: Senua's Sacrifice várhatóan nyomott áron, 30 dollár körüli áron kerül forgalomba dobozos változatban, aki pedig nem ismerné, egy számtalan díjjal kitüntetett külsőnézetes akciójátékról van szó, melyben egy mentális problémától szenvedő főhős oldalán viking mitológiából merítő helyszíneken kell legyűrnünk az ellenfeleket és megoldanunk a fejtörőket szerelmünk visszaszerzésének érdekében.
3 hozzászólás

totyak

6 éve, 1 napja

Most PC-re miért nem lehet dobozosan, lemezesen kiadni? Itt már nem tétel a warez, aki akarta, rég leszedte. Itt már az igazi rajongók jönnének képbe és lenne, aki megvenné dobozosan.

válasz erre

zender

6 éve, 1 napja

Hoppá de király! mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 1 napja

Na ez királyság lesz, főleg ilyen jó áron! mosolygó smiley

válasz erre
Hellblade: Senua's Sacrifice
7.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profiljaManiac profilja