Lemezes formában is kiadják a Batman: Arkham Collectiont

2019. július 07.
4.1961
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Batman: Arkham Collection jó ideje tengeti már mindennapjait a digitális piactereken, ám hamarosan lemezes formátumban is lehetőségünk lesz lecsapni rá, legalábbis az Amazon sikeresen kiszivárogtatta idő előtt az információt.

40 eurós árcédulára számíthatunk, ergo közel 13 ezer forintért fogják kínálni a fizikai kópiát PS4-re és Xbox One-ra, és ahogyan az elvárható, minden egyes kapcsolódó DLC-t tartalmazni fog a kollekció.

A kérdéses csomag debütálása szeptember 6-án várható, és ugyanazokat az epizódokat tartalmazza, mint a digitális verzió, azaz a Batman: Arkham Asylumot, a Batman: Arkham Cityt, valamint a Batman: Arkham Knightot.

Fémdobozos kiadást is listázott az Amazon, hovatovább az Arkham Knighthoz kapcsolódóan a PS4-esek még egy exkluzív, Earth to Dark Knight névre hallgató skinre is lecsaphatnak.

Lemezes formában is kiadják a Batman: Arkham Collectiont - 2. kép

4 hozzászólás

totyak

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Ezer éves játékokért 13K csak mert egybe vannak csomagolva egy lemezre. Kicsit erős. Nagy fizikai kópia párti vagyok, de ez esetben bőven elégnek érzem a digitális verziókat valami frankó kis leárazáskor.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ennyit talán megér...

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Patrik94 írta:
Nem hiszem el hogy ezek ennyire bénák. Tuti szándékos.
Teljesen egyértelmű. Úgy gondolják, olyan nagyok (és ez így is van) hogy nem fogják őket szankcionálni, ráadásul hozzájuk fut be a legtöbb megrendelés az elején. Megéri nekik.

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Nem hiszem el hogy ezek ennyire bénák. Tuti szándékos.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljaWickedSick profiljarDAVE profilja adambalonyi profiljagery1113 profilja1000feri profilja