Lelkét árulta egy kínai a neten

2006. április 06.
1.6091
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Taobao kínai árverési portálon, akárcsak más oldalakon számtalan szokatlan dolgot be lehet szerezni, azonban más aukciós házakkal ellentétben itt lelket is vásárolhatnak az érdeklődők.

Külföldi lapértesülések szerint a közelmúltban egy 24 éves fiatalember áruba bocsátotta lelkét az interneten, amely heves reakciót váltott ki a helyi vallási vezetőkből. A portál üzemeltetői a becses árucikkért kért összegről nem nyilatkoztak, azonban annyit elárultak, hogy a fiatalember összesen 58 ajánlatot kapott addig, amíg hirdetését el nem távolították az adminisztrátorok.

A cég vezetői eleinte nem találták felháborítónak az esetet, sőt épp ellenkezőleg; "megvizsgáltuk a Taobao felhasznására vonatkozó szabályzatot, és nem találtunk semmiféle tiltó rendeletet a lelkek áruba bocsátására vonatkozólag" - mondta Porter Erisman, a cég szóvivője.

Hosszas tanácskozás után viszont az üzemeltetők kijelentették, hogy a férfi csakis akkor értékesítheti megfoghatatlan tulajdonát, ha a mennybéli kormányzattól szerez erre írásos engedélyt. Minden valószínűség szerint azonban nem sikerült felmutatnia a fiatalembernek a szükséges okiratot, mert a Taobao rendszergazdái múlt pénteken eltávolították a szokatlan hirdetést oldalukról.
1 hozzászólás

Shade

13 éve, 4 hónapja és 8 napja

Jó, hát csak unatkozott.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profiljaBotyi profilja