Leléptették Phil Harrison-t az Atari elnöki pozíciójából

2009. május 29.
1.6201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az egykori Sony Worldwide Studios nagyfejest, Phil Harrison-t az Atari leléptette elnöki posztjáról és mint non-executive direktor folytatja pályafutását a kiadónál, hogy tovább segítse a megfelelő üzleti stratégiák kialakítását.

Phil tavaly márciusban váltott hajót, egyenesen a Sony magas rangú posztjáról távozott az Atari elnöki székébe, de miután a kiadó bezárta európai kirendeltségeit, az egykori Sony-s nagyvezér sem maradt elnöki bőrfotelében.

Az sajnos nem derült konkrétan az Atari bejelentéséből, hogy pontosan melyik fél döntése értelmében hagyta maga mögött a felelős pozíciót. Az új rangja nem sejtet sok beleszólási jogot az Atari további működésébe. Egyelőre sok a tisztázatlan részlet, amelyre nem kaptunk kielégítő válaszokat, talán majd egy későbbi időpontban ez is pótlásra kerül. Ezen a ponton nem vagyunk biztosak abban, hogy jó döntést hozott Phil Harrison, amikor lemondott a Sony Worldwide Studios vezetésének jogáról. Mindettől függetlenül további szép sikereket kívánunk neki.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profilja