Leleplezték a Wii U-s Darksiders II bónusz tartalmait

2012. szeptember 28.
2.8441
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A THQ a mai napra virradóra úgy határozott, hogy amennyiben már korábban bejelentették, hogy a Darksiders II Wii U-s változata némi extra tartalommal egyetemben fog felkerülni a boltok polcaira, akkor a megjelenéshez vészesen közeledve itt az alkalom azok leleplezésére.

Ennek köszönhetően kiderült, hogy a Wii U-s Darksiders II tulajdonképpen néhány DLC csomagnyi extrával szolgál csak a rajongóknak, amelyek között a korántsem exkluzívnak tekinthető Argul's Tomb is helyet kapott.

Utóbbi a játék első, minden más platformra is megjelenő bővítménye lesz, méghozzá egy új területtel, három új dungeonnal, valamint új fegyverekkel és páncélokkal.

Ezen kívül várható még a Wii U-s változathoz egy Death Rides Pack, amely három mellékküldetéssel gazdagítja a kampányt, míg az Angel of Death & Shadow Pack keretein belül egy új legendás páncélt, valamint fegyvert oldhatunk fel karakterünk számára.

Szintén a Nintendo újgenerációs masinájára érkezik exkluzív kiegészítésként a Deadly Despair Pack, amely tulajdonképpen elég rossz bőrben lévő lovunkat változtatja át igazi versenyparipává.
Darksiders II Wii U-s változata némi extra tartalommal egyetemben fog felkerülni a boltok polcaira, akkor a megjelenéshez vészesen közeledve itt az alkalom azok leleplezésére.'>
1 hozzászólás

badam10

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

Nekem ez a sorozat kimaradt az életemből!szomorú smiley
Nem is tervezem bepótolni!

válasz erre
Darksiders II
11.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja