Leleplezték a Resident Evil 2 remake gyűjtői kiadását

2018. július 21.
1.2181
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Javában zajlik a Comic-Con, a Capcom pedig célszerűnek látta az említett rendezvényen bemutatni a Resident Evil 2 Remake gyűjtői kiadását, melynek tartalmát tekintve eléggé csinos, az árcédulája viszont sokakat el fog ijeszteni.

A pakk tartalmaz egy 30 centiméteres Leon szobrocskát, Raccoon City felújított rendőrségének alaprajzát, a játék digitális zenealbumát, egy posztert, egy művészeti albumot, illetve nem kevés játékbeli tartalmat is magával hoz a kiadás, ráadásul az előrendelők megkapják a klasszikus Samurai Edge fegyverkinézetet is.

Aki már nyúlna a pénztárcájáért, annak azért jobb, ha szólunk, a csomag 200 dollárt fog kóstálni, amit a keményvonalas Resident Evil rajongók egészen biztosan hajlandóak lesznek kifizetni, bár azért ekkora összegért még egy-két nyalánkságot eltudnánk viselni a kiadásba.

Leleplezték a Resident Evil 2 remake gyűjtői kiadását - 2. kép

4 hozzászólás

totyak

4 hónapja, 6 napja

Nagyon kezdenek elszállni a gyűjtői kiadások árai. Csak viszonyításképpen, kicsit még hozzádob az ember és vesz egy alap konzolt. Nagyon nem mindegy.

válasz erre

Imperator

4 hónapja, 1 hete

Probléma #1. Ennyi pénzért a tartalom vérszegény, még egy alap fémtok se jár hozzá
Probléma #2. Hol van Claire?

válasz erre

Gólem

4 hónapja, 1 hete és 1 napja

60 ezer forint, hogyne, biztos lesz aki megveszi

válasz erre

petrovicsz

4 hónapja, 1 hete és 1 napja

Pöttyet túlárazottnak tűnik.

válasz erre
Resident Evil 2 Remake
14.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
Minden hír, videó és cikk
Comic Con 2018
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

wazko profiljaWickedSick profiljaHellblade profiljaImperator profiljaturatur profiljagery1113 profiljamarco profiljaMarduk profiljarDAVE profilja