Lelepleződött a Guitar Hero 6

2010. május 17.
3.3311
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Official Xbox 360 magazin legújabb számában került leleplezésre a köztudatban már régóta létező Guitar Hero-sorozat hatodik generációja, amely így egy félig hivatalos bejelentésnek felel meg, komoly információkkal párosítva.

Ezekből válogattuk ki nektek a legfontosabbakat az alábbiakban! A beszámolóból kiderült ugyanis, hogy rengeteg régi Guitar Hero karakter visszatér majd a hatodik epizódban, hiszen az egész játék szeretne egy kicsit visszatérni az alapokhoz. A zenészeket ezúttal úgy toborozhatjuk majd, hogy eljátsszuk dalaikat, és ha jók vagyunk, feloldhatjuk ezek alteregóit is, amelyek nem csak brutálisabb kinézettel, de jobb képességekkel is rendelkeznek.

Így lesz a Metallica dobolni még mindig nem tudó ütőséből Lars Ulrichból Warrior Lars, és a többi. Felturbózásra került továbbá a Quickplay mód, de ha keveselljük majd az alapból eljátszható dalok mennyiségét, jó hír, hogy a korábbi DLC-k átmenthetők lesznek a Guitar Hero 6-hoz. A Streakers, a Momentum és a Do or Die módok elérhetők majd immáron online kompetitív formában is, de lesznek új Power Challengerek, a bandák között pedig olyan kiskirályok fogják zúzni a rock and rollt, mint például a Kiss, a Queen, vagy a Black Sabbath.

A Quest Mode narrátora nem lesz kisebb személyiség, mint a Kiss legendás basszusgitárosa, Gene Simmons, ezzel viszont még nincs vége a meglepődésnek, lévén a neves CBGB koncerthelyiség egyetlen valós helyszínként is lemintázásra került. A program ugyanakkor játszható formában kerülni fogja a valóban létező, hús-vér hírességeket, és erőteljesen a rock and roll életstílusra koncentrál majd. Dátum, képek, platformok, egyelőre ismeretlenek, de az infókon így is lehet majd pár hétig csámcsogni! Az E3 kiállításon ugyanis biztosan ott lesz az alkotás...
4 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 10 napja

Na a DLC átmentésről még nem hallottam, pedig elég nagy fannak tartom magam e téren röhögő smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 11 hónapja és 6 napja

Én Szerintem Biztos Hogy Jó Lesz A GUITAR HERO 6. Énekem Megvan A GUITAR HERO-ból A (Az): Guitar Hero 5 + A Guitar Hero MetallicA. A MetallicA-val Szinte Minden Nap Játszok!röhögő smiley

válasz erre

Shadow

15 éve, 24 napja

Lars Ulrich ---> Warrior Lars ez tetszik röhögő smiley

válasz erre

marco

15 éve, 25 napja

Ki gondolta volna...nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja