Lelépett a thatgamecompany csapatától Robin Hunicke producer

2012. március 30.
1.6431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szép lassan atomjaira hullik szét a legutóbb éppen a Journey című videojátékot elkészítő thatgamecompany csapata, akik közül egy újabb meghatározó alak lépett ki néhány órával ezelőtt, méghozzá név szerint Robin Hunicke producer, aki előre megfontolt szándékkal követte el tettét, hiszen máris megtalálta új helyét.

A bájos producer hölgy ugyanis jövő hét hétfőtől már a Tiny Speck csapatában fog szolgálatot teljesíteni, méghozzá a stúdió vancouveri irodájában, hogy ott a Glitch MMO-n dolgozzon gőzerővel.

Hunicke kisasszony ezzel visszatérhetett régi kollégájához, az EA Maxis egyik alapítójához, Justin Quimby-hez, akivel annak idején legendás kooperációban voltak, de olyan további kitűnő szakemberek is megtalálhatók még a stúdióban, mint például Kaita Takahashi, a Katamari alkotója.

Ez a névsor talán még a legszkeptikusabb játékosokat is meggyőzi arról, hogy a Glitch MMO-ra érdemes lesz alaposan odafigyelni, hiszen igazi veteránok gondoskodnak arról, hogy elkészüljön az utóbbi évek egyik legjobb masszívan többjátékos alkotása.
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 6 napja

Nem értem. Létrehoznak egy tök sikeres játékot, majd szanaszét mennek mindenfelé. Nem új címeken kéne ilyenkor gondolkodni?meglepett smiley

válasz erre

DoubleW

13 éve, 1 hónapja és 6 napja

Vendég írta:
Miért lép le innen mindenki?meglepett smiley
Jó kérdés...

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 6 napja

Miért lép le innen mindenki?meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja