Lelépett a Bungie-tól a Destiny írója és kreatív igazgatója

2013. szeptember 25.
1.4481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Megdöbbentő hírek láttak napvilágot nemrégiben a Bungie háza tájáról, lévén kiderült, hogy 15 évnyi közös munkát követően lelépett a csapattól Joe Staten, aki rengeteg nagyszerű videojátékon dolgozott már a stúdió berkein belül.

Steven jelenleg éppen a Destiny kreatív igazgatójaként ténykedett, de nagy szerepet vállalt az alkotás történetének megírásában is, így döntése bizonyára óriási érvágást jelent majd a csapat számára.

Joe Staten saját bevallása szerint azért hozta meg ezt a döntést, mert szeretne új kreatív kihívásokat találni magának. Emberünk egyébiránt 1998-ban csatlakozott a Bungie srácaihoz, és nem csak olyan nagyszerű videojátékokon dolgozott, mint a Halo: Combat Evolved, a Halo 2 vagy a Halo 3, hanem ő írta meg a Halo: Contact Harvest című regényt is. Remélhetőleg a Destiny esetében nem tapasztalhatunk majd minőségi romlást Joe távozásával!
4 hozzászólás

LolZ

11 éve, 5 hónapja és 21 napja

Hát igen a játék nagyja már tényleg kész van (tudomásom szerint) röhögő smiley Szóval ez nem a közepén volt.Én már csak arra lennék kíváncsi hogy miért ment el.

válasz erre

totyak

11 éve, 5 hónapja és 21 napja

Általában az új kreatív kihívásokat nem olyankor szokta keresni az ember, amikor éppen egy futó projekt közepén tartanak. Valami más lehet a háttérben.

válasz erre

kpal

11 éve, 5 hónapja és 21 napja

Később látszik majd a hiány okozta minőség romlás ...

válasz erre

juhaszandor

11 éve, 5 hónapja és 21 napja

Szerintem már a játék nagyja rég készen van. Nem hiszem, hogy bármi változni fog ezzel.

válasz erre
Destiny
9.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profiljaManiac profilja