Lélegzetelállító: bemutatkozott az Unreal Engine 5!

2020. május 13.
2.9051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bemutatkozott az Unreal Engine 5 játékmotor, amely a jövő videojátékait fogja hajtani a későbbiekben, ráadásul kaptunk róla egy kilenc perces tech demót, amin a Lumen in the Land of Nanite-tel prezentálják a motor képességeit.

Túlzás nélkül agyeldobósan fest az engine, sok esetben már fotorealisztikus ábrázolásról beszélhetünk, de mindent ti magatok is szemügyre vehetitek az alábbiakban. A fejlesztők már 2021-ben kapnak egy preview változatot, amin dolgozhatnak.

Nézd nagyban ezt a videót!




Ez még nem minden, ugyanis bejelentették, hogy a Fortnite ott lesz Xbox Series X-en és PS5-ön is, valamint az Unreal Engine 5 fogja hajtani, ergo minden eddiginél szebb grafikára, megjelenítésre, fényviszonyokra, fizikai motorra és egyéb finomságokra számíthatunk.
5 hozzászólás

NorthPole

3 éve, 10 hónapja és 22 napja

Nem csak arról van szó, hogy "van fejlődés", hanem ez egy ugrás, a leképezés új dimenziója. Ahogy a videóban elmondják, "no maps", vagyis a bump mappinget az elemi háromszögek saját szín- és fényértékei váltják fel: így már tényleg nincs szükség textúrára, a több százmillió háromszögből felépülő modell önmagában tartalmazza ezt az információt.

válasz erre

rDAVE

4 éve, 2 hónapja és 15 napja

Annyira szépek már a mai játékok, hogy ez összképében annyira nem hűha, persze a részleteket nézve van fejlődés, nem azért mondom... röhögő smiley Valaki szóljon az epic-nek, hogy ezt a demót tegyék le a tervezőasztalra és formálják teljes játékká!

válasz erre

VaPe

4 éve, 2 hónapja és 15 napja

Hát ez nagyon kemény! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 2 hónapja és 15 napja

Wooooooow azt a rohadt! meglepett smiley

válasz erre

totyak

4 éve, 2 hónapja és 15 napja

Hú, nagyon szép és a játék is tetszik. PC-n megint mindenkinek újítani kell majd röhögő smiley

válasz erre
Fortnite
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaRonalddo profilja