Lekerül a The Culling 2 Steamről, a Xaviant visszatér az első rész fejlesztéséhez

2018. július 18.
1.8471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A The Culling játékok mögött álló fejlesztőcsapat bejelentette, hogy aki csalódott a második részben, az minden feltétel nélkül visszakérheti a játékra költött pénzét, ráadásul egy meglepő lépést is tesz a Xaviant.

Ahogy pár napja kiderült, a stúdió jövője komoly veszélyben van, de mint az kiderült, ez nem a Xaviant bezárását jelenti, hanem a The Culling 2 teljes cserbenhagyását. Ha ez még nem lenne elég, a srácok visszatérnek az első részhez, és azt fogják frissíteni, mely mostantól free-to-play címként folytatja útját.

A The Culling 2-t ezek után természetesen nem lehet megvásárolni majd egyik platformon sem. A meghökkentő döntést egy videó keretein belül közölték, ahol a csapat egyik fejese, Josh Van Veld beismeri, hogy az új projektjük nem az a játék volt, amit a rajongók szerettek volna látni, és egyáltalán nem nevezhető az első rész méltó folytatásának.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 2 hónapja és 27 napja

Ez egy nagyon jó döntés volt a részükről!

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 3 hónapja

Az igen! meglepett smiley Kemény visszatáncolás. Egyébként ha egy külön játékként adták volna ki, nem lenne vele semmi gond szerintem.

válasz erre

Direktor

6 éve, 3 hónapja

Szép dolog beismerni a hibát. Respect.

válasz erre
The Culling 2
6.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja