Lekapcsolja a Mixer szolgáltatást a Microsoft és inkább a Facebook Gaminget használják majd

2020. június 23.
1.4341
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglepő bejelentéssel szolgált tegnap este a Microsoft, akik július 22-én teljesen lekapcsolják a Mixer néven ismert, teljes egészében általuk fejlesztett streaming platformot, melyhez már megszületett az alternatíva.

Ennek megfelelően kiderült, hogy a redmondi óriás a jövőben a Facebook Gaming segítségével kívánja majd megoldani a streaminget a rajongók között, és várhatóan a Mixer teljes felhasználói bázisát egy-két gombnyomással át tudják majd emelni az új rendszerbe, ami Phil Spencer szerint csak a rajongóknak lesz jót, hiszen sokkal nagyobb nézőszám mellett streamelhetik majd tartalmaikat.

Az említett időponttól kezdődően a Mixer és minden egyes tartalom automatikusan átirányításra kerül a Facebook Gamingre, ahol az eddigi streamerek megkapják partnerstátuszukat, és ugyanúgy folytathatják a közvetítéseket, mint korábban, a Mixer Pro előfizetőket pedig ajándékutalványokkal kárpótolja majd a Microsoft.

Bár a változással rengeteg további előnyös tulajdonságnak örülhetnek majd a rajongók, azért külön kiemelendő a sorból az xCloud integráció, ami azt jelenti, hogy a Facebookon keresztül látott streamelt játékokat például egyetlen kattintással azonnal indításra bírhatjuk majd. Mindez pedig csak a jéghegy csúcsa...
5 hozzászólás

Direktor

7 hónapja, 2 hete és 5 napja

Minek nyúlnak bele olyanba amihez egyáltalán nem értenek...

válasz erre

Tommy

7 hónapja, 2 hete és 5 napja

Soha még csak nem is hallottam róla.

válasz erre

VaPe

7 hónapja, 2 hete és 5 napja

Eleve bukásra volt ítélve.

válasz erre

Patrik94

7 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ennyit a Microsoft és a gamerek kapcsolatáról. Jól tolják.

válasz erre

Mordorer

7 hónapja, 2 hete és 5 napja

Soha nem is hallottam róla, nem csoda hogy megszűnik.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaManiac profiljaBvektor profilja