Lehullt a lepel az Immortals Fenyx Rising megjelenés utáni tartalmairól

2020. november 18.
10.4401
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igazán derekas mennyiségű támogatás várható a megjelenés után az Immortals Fenyx Rising-hoz - derült ki mindez a Ubisoft jóvoltából, akik egy komplett trailert szenteltek ennek a témának, illetve a kapcsolódó Season Pass-nak.

Mint az alábbi felvétel rávilágít, első körben három nagyobb kiegészítő várható a játékhoz a szezonbérlet részeként, ami mellett teljesen ingyenes napi küldetések is várnak majd ránk heti kihívások és in-game eventek társaságában, de a Season Pass tartalmaz majd egy teljesen különleges bevetést is When the Roads Get Rocky címmel, amit a legnagyobb rajongóknak dedikáltak.

A bővítmények közül a legelső nagy tartalmi frissítés az A New God névre hallgat majd, melyben a klasszikus olimpiai játékok ihlette élményekben lesz részünk, míg a második a Myths of the Eastern Realms névre hallgat, és a kínai mitológiát állítja a középpontba vadonatúj harci stílusokkal a főszerepben.

A harmadik és egyben utolsó bővítmény a The Lost Gods lesz, amiről annyi derült ki, hogy egy teljesen új játékstílust ad hozzá az alapokhoz, amiben váltogathatunk a top-down és az izometrikus nézet között, de egy új hős is érkezik Ash név alatt. Az Immortals Fenyx Rising megjelenését december 3-án várjuk - gyakorlatilag mindenre.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

rDAVE

11 hónapja, 5 napja

Barmira nem tetszik a játék, de a Myths of the Eastern Realms kieg kéne, adják már ki külön. Amúgy is butaság volt egy játékba keverni két külön kultúrát.

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja, 6 napja

Korrekt lesz ez.

válasz erre

VaPe

11 hónapja, 6 napja

Ez az olimpiás igen jól hangzik.

válasz erre

Mordorer

11 hónapja, 6 napja

Ezt nem fogom beszerezni.

válasz erre
Immortals Fenyx Rising
18.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

fpeti71 profiljaWickedSick profiljamarco profiljaaszkorbin profilja