Lehullt a lepel a Just Cause 3 kiegészítőiről

2016. február 18.
3.5151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Azt eddig is tudtuk már, hogy Air, Land & Sea cím alatt egy vaskos Season Pass-t kap majd a Just Cause 3, azt azonban csak részben ismertük, hogy pontosan hány DLC-t és egyéb tartalmat takar ez a szezonbérlet.

Ma azonban ez is kiderült végre! Ennek köszönhetően kiderült, hogy az első csomag a Sky Fortress névre hallgat majd - ez eddig is ismert volt -, megjelenését pedig már márciusban üdvözölhetjük PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, középpontjában egy új mini-kampánnyal, egy légi erőddel, valamint minden eddiginél veszélyesebb, robotikus ellenfelekkel és az ő vezetőjükkel, akikkel egy igazán halálos, fejleszthető új röpruha, a Bavarium Wingsuit társaságában vehetjük fel a harcot, amely nem csak rakétahajtást kapott, hanem még fegyvereket is.

A sorban a második DLC csomag a Land Mech Assasult címre hallgat majd, szintén egy sor új küldetést tesz elérhetővé, mindemellett pedig egy új járművet is, ami konkrétan egy erősen páncélozott mech lesz, középpontban egy gravitációs fegyverrel, amelynek segítségével képes lesz felkapni és a szélrózsa bármelyik irányába elhajítani a nagyobb tárgyakat és objektumokat is.

Az Air, Land & Sea Expansion Pass tartalmaz még továbbá egy Bavarium Sea Heist DLC-t is, ám ennek bővebb részleteiről az elkövetkezendő hónapokban kaphatunk majd bővebb információkat. A szezonbérlet egyébiránt 25 euróba kerül, de a csomagok - amelyek a nyárig mind megérkeznek - külön is megvásárolhatók lesznek, így a Sky Fortress például 12 eurót kóstál majd.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

totyak

2 éve, 5 hónapja és 15 napja

kpal írta:
Lehetne 6euro is
Vagy akár ingyen is adhatnák, csak abban nekik nem lenne biznisz Nyilván az aranyközéputat kerseik, hogy a legtöbb pénzt ki tudják szedni belőle, de a játékosok még hajlandóak legyenek megvenni.

válasz erre

kpal

2 éve, 5 hónapja és 15 napja

Lehetne 6euro is

válasz erre
Just Cause 3
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljamarco profiljaVis Major profiljaturatur profiljatotyak profiljaHellblade profiljaWickedSick profiljaMarduk profiljagery1113 profilja