Lehullt a lepel a Call of Duty: Black Ops 4 megjelenés utáni tartalmairól és a PS4-es bundle csomagokról

2018. szeptember 21.
6.0971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy igazi információbombát kaptunk az éjszakai órákban a Call of Duty: Black Ops 4-ről, így megtudtuk többek között, hogy milyen extra tartalmakkal is készül a Treyarch a játékhoz a megjelenés utáni időszakban.

Bár a négy óriási pályacsomag elkészülése már most garantált, egyelőre azonban még nem ezekről szónokoltak a fejlesztők, hanem nagy általánosságban beszéltek a tervezett bővítésekről.

Ennek jóvoltából kiderült, hogy már novemberben megkapják a rajongók a közönségkedvenc és mondhatni hiányozhatatlan Nuketown pályát a játékhoz, decemberben pedig az első specialista karakter is csatlakozik a harcokhoz, azonban kiemelték, hogy a Blackout névre keresztelt battle royale játékmódtól számíthatunk a legtöbb bővülésre, a megjelenés ugyanis csak a móka indulása lett, a premier után jelentős pályafrissítések, kiegészítők és új Blackout módok (!) várhatók hozzá.

A készítők kiemelték továbbá, hogy lesznek szezonális, ezáltal limitált és heti eventek is a játékban, melyek többek között új játékmódokkal és tartalmakkal is kecsegtethetnek a rajongóknak, akik többek között PS4-es bundle csomagokban is megvásárolhatják maguknak a Call of Duty: Black Ops 4-et. Összesen három ilyen pakk került bemutatásra, melyek mindegyikében helyet kap a játék digitális példánya, de eltérő konzolokkal csomagolják őket, így az egyikben egy 1TB-os PS4 Pro, a másikban egy 500GB-os PS4, a harmadikban pedig egy 1TB-os PS4 kap helyett.

Hogy megkoronázzuk ezt a hírt, a Treyarch és az Activision egy friss trailert is kiadott a Call of Duty: Black Ops 4 Zombies játékmódjához, melyben a látványos pillanatokhoz az Avenged Sevenfold húzza a talpalávalót.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Hentes

1 éve, 6 hónapja és 21 napja

Érdekes ez a trailer.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 6 hónapja és 21 napja

A Battlefield polikorrekt lett, ez meg egy iszonyatos nagy turmix. Az Avenged Sevenfold meg túl sok Soundgardent és Alice In Chainst hallgatott, ami nem lenne baj, de a Mad Hatter nem üt akkorát. -Most, hogy mindenkinek beszóltam megyek is tovább... -

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 4
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljagery1113 profiljaMonyo profiljamarco profilja