Lehet regisztrálni a Forge of Empires zárt bétájára

2012. március 25.
5.5551
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Elképzeltük már a múltban, hogy például a The Settlers Online vagy az Age of Empires Online mintájára milyen lehet egy olyan MMO, amely az Anno-sorozat klasszikus epizódjait veszi alapul? Ha igen és szeretnénk a gyakorlatban is megtapasztalni ezt az élményt, akkor itt a nagy alkalom, hiszen bár nem az említett franchise hivatalos feldolgozásáról beszélünk, de a Forge of Empires így is kiköpött mása lehetne egy Anno Online-nak.



Amennyiben ezzel már felkeltettük az érdeklődésedet, van egy további jó hírünk is! Ez pedig nem más, minthogy lehet regisztrálni az alkotás zárt béta tesztjére, amelyet például IDE kattintva azonnal nyélbe is üthetsz.

Ezáltal elég komoly esélyünk lesz arra, hogy bekerüljünk a március 29-én induló tesztekre is, hiszen az InnoGames csapata egyelőre nem húzott határvonalat a jelentkezők számát illetően.

Az egyébként egyjátékos kampányt is tartalmazó Forge of Empires előzetesében már minden apró opcióba betekintést nyerhetünk, így ha felkeltette az érdeklődésünket a cím, ne hagyjuk ki a lehetőséget.
Forge of Empires így is kiköpött mása lehetne egy Anno Online-nak.'>
7 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 11 napja

Meneküljön mindenki aki tud ettől a játéktól!A vaskorszakig minden nagyon szép és jó...de onnantól kezdve maga a pokol!Örökös szerver hibák mely több napig eltartanak.Most éppen az árukészleteket nyülja le,nekem a gyémántokat tüntette el.Nem tudsz kereskedni így napokig áll a játék,s közben pesze a forge pontok elvesznek.Azok a kezdő játékosok akik -átmenetileg- megússzák a szerver széteséséből fakadó sorozatos hibákat igazságtalan előnyökre tesznek szert.Sorolhatnám a hibákat,de kevés lenne ez a tárhely ehhez.Regisztrálj,de mielőtt téged is lenyűgözne a játék kezdeti szépségei olvasd el a fórumokat.Elkeseredett,egyre több türelmetlen játékos ad hangot csalódottságának.S a válasz:" kis türelmet kérünk..."Közben eltelik 1nap,2nap,3nap 4nap stb.5napig bírtam cérnával az ígérgetéseket s nem történt semmi!OLVASD A FÓRUMOKAT /Még mielött kitörlik az igaz kritikákat,hisz az igazság igen rosz reklám lenne ennek a játéknak!

válasz erre

Braddock

13 éve, 18 napja

Láttam már jobbat is!

válasz erre

Vendég

13 éve, 18 napja

Mindent átültetnek lassan böngészőre. De remélem nem fészbúkös lesz.wtf smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 18 napja

De legalább böngészős, nekem tetszik

válasz erre

Vendég

13 éve, 18 napja

Eléggé sajnos jaja.

válasz erre

Vendég

13 éve, 18 napja

Annyira egykaptafa a grafikája már ezeknek basszus...wtf smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 18 napja

Király, jól néz ki!

válasz erre
Forge of Empires
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja