Lehet, hogy egy per miatt át kell nevezni az It Takes Two-t

2021. december 03.
32.5971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ahogy arról többen is beszámoltak, Joseph Fares és társai a Hazelight Studiosnál kénytelenek voltak lemondani az It Takes Two, az év elején megjelent, elismert, kooperatív platformjáték védjegyéről.

Erre a Take-Two Interactive védjegyigénye miatt kényszerültek a hírek szerint. A keresetet a jelek szerint az év elején nyújtották be, ami után a Hazelight most kénytelen volt lemondani a játék tulajdonjogáról. Maga a Hazelight egy közleményben azt írja, hogy bár nem kommentálhatja a folyamatban lévő vitákat, a stúdió reméli, hogy az ügy hamarosan megoldódik.

Hogy ez milyen hatással lesz az It Takes Two jövőbeli eladásaira, azt egyelőre nem tudni. Szintén a levegőben lógnak a kérdések, hogy a Hazelight vagy a kiadó EA forgalmazhatja-e majd a játékot, illetve hogy tervezik-e a játék nevének teljes megváltoztatását. Az It Takes Two-t több díjra is jelölték a december 9-én megrendezésre kerülő The Game Awards-on, így érdekes lesz látni, hogyan kezelik a játék nevét az esemény színpadán.
It Takes Two, az év elején megjelent, elismert, kooperatív platformjáték védjegyéről.'>
5 hozzászólás

soami

2 éve, 6 hónapja és 5 napja

Egyébként én ezt ritka nagy ostobaságnak tartom, hogy egy adott cég vagy termék neve, egy létező angol szó, akkor ha bármilyen más alkotásban szerepel perelhető lesz. Ugyanez az Immortal Fenyx Rising ami Gods And Monsters néven jelent volna meg, de a Monster energiaital gyártó beperelte ez mi x.d

válasz erre

soami

2 éve, 6 hónapja és 5 napja

Gólem írta:
Megcsináltak úgy egy játékot, hogy nem voltak náluk a jogok? meglepett smiley
Pont ezaz, hogy de náluk voltak a jogok, és benyújtott kereset miatt kellett most végül lemondaniuk róluk, nem olvastad el végig a cikkket röhögő smiley ?

válasz erre

Gólem

2 éve, 6 hónapja és 6 napja

Megcsináltak úgy egy játékot, hogy nem voltak náluk a jogok? meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 6 hónapja és 6 napja

Uhhhh ez rohadt kellemetlen. meglepett smiley

válasz erre

muki

2 éve, 6 hónapja és 6 napja

Kabaré! röhögő smiley

válasz erre
It Takes Two
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja